Stad Antwerpen – Onderwijstalent

De dienst Algemeen Onderwijsbeleid (AOB) van de Stad Antwerpen zette in 2014 een campagne op poten om het beroep van ‘leerkracht in de grootstad Antwerpen’ wat broodnodige positieve aandacht te bezorgen. Fotograaf Koen Broos maakte visuele portretten van verschillende leerkrachten, uit verschillende scholen uit verschillende onderwijsnetten in Antwerpen. Ik kroop ook een dag mee achter de lessenaar en maakte auditieve portretten van diezelfde leerkrachten, samengesteld uit interviews en sfeergeluid uit de klas. De foto’s en de audio verschenen in combinatie met elkaar op de website onderwijstalent.be en worden door de Stad Antwerpen gebruikt op beurzen en rekruteringsevents als getuigenissen van leerkrachten in de stad.

Juf Cathy
Meester Marc
Meester Jorg
Juf Sas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *